Smidig flytt med flyttfirmor 

Skall du flytta och vill ha med dig dina möbler? Då kan det vara bra att anlita en flyttfirma för pianoflytt göteborg. Det är väldigt lätt att samla på sig möbler så som soffor, bord och sängar. Man tänker inte på hur tunga vissa möbler är innan man skall flytta. Då kan det vara skönt med flytthjälp. Lättare möbler är givetvis enkla att flytta men det blir alltid mer komplicerat när tyngre möbler skall flyttas. Anlitar man en flyttfirma sköter de hela processen med att flytta möbler från din nuvarande adress till den nya adressen. Det enda man behöver göra är att packa ner de saker som får plats i flyttlådor. Många flyttfirmor uppskattat även om man ställer möblerna på en lättillgänglig plats. Har man det stökigt hemma så räcker det att städa upp framför möblerna så att de är lätta att komma åt. 

 

Pris hos flyttfirmor 

Vissa flyttfirmor i göteborg erbjuder även packning och flyttkartonger. Då behöver du inte ens tänka på att packa utan de sköter allt. Priset är givetvis något högre för denna typ av service men det är perfekt för den som inte har tid eller lust att stå och packa. När du anlitar en flyttfirma så ser de till att flytta dina möbler oavsett om du bor i hus eller lägenhet. Kostnaden för flytt kan variera beroende på hur mycket arbete som krävs för att flytta möbler. Exempelvis kan priset bli högre ifall du bor på högsta våningen och det inte finns någon hiss. Då måste de bära ner en tung soffa nerför alla trappor. Skulle du då bo på bottenplan skulle arbetet gå snabbare och därav skulle priset bli billigare. Vissa flyttfirmor tar fast pris och då är det oftast pris per timme men detta varierar från flyttfirma till flyttfirma. Priset kan också variera på hur lång körsträcka det är mellan den nya adressen och den nuvarande adressen. 

 

Tips inför flytten 

Det är alltid bra att vara ute i god tid när du skall flytta med flyttfirma göteborg. Ett tips när det kommer till att välja flyttfirma är att höra av sig till flera för att få en offert. Hos många flyttfirmor kan du få en kostnadsfri offert och vissa svarar inom en timme. Då kan du jämföra priserna och sedan välja den flyttfirma som passar dig bäst. Det är även bra att läsa recensioner samt kolla organisationsnummer så man vet att det är en pålitlig flyttfirma. Behöver man ha flytthjälp en viss dag är det extra viktigt att boka flytthjälp i tid. Man kan även välja att få flyttstädningen som kan utföras av flyttfirman. Då slipper man hela den biten och kan fokusera på sitt nya hem. Det är även viktigt att flyttfirman du väljer har en försäkring som skyddar dig mot större kostnader ifall dina möbler skulle bli skadade eller förstörda under flyttningen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>